Sluta slösa bort energi!

2022-07-01 15:56
Ecoclime leder debatt kring energieffektivisering under Almedalen med experter från Energimyndigheten, EU, fasthetsbranschen och bolag med specialistkompetens inom cirkulära energilösningar.
Efter ett par år gör Almedalsveckan nypremiär i Visby, och det gör också Ecoclime. På Arena Energi håller vi ett samtal tillsammans med experter på energi, miljö och fastighet under temat ”Hur kan cirkulär energiteknik spela en nyckelroll i energiomställningen?”

-Ecoclime har en mycket viktig roll att spela i Almedalen, vi måste lyfta energieffektivisering på agendan och få slut på slöseriet av energi

För mer information:

Jan Axelsson, VD

Telefon: +46 70 952 12 80

E-post: jan.axelsson@swemet.se

Anders Sagadin, Styrelseledamot

Telefon: +46 70 699 40 00

E-post: anders@sagadin.seOm Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs i första hand av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Elnätskommunikation har fram till idag dominerats av teknik från 80-talet och självklart har förväntningar och tekniska förutsättningar lett fram till nya standarder. G3-teknologin är den senaste och karaktäriseras av de egenskaper ett modernt kommunikationskoncept kan förväntas klara av. www.swemet.se.

Bolagets Mentor kommer att vara Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550.Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: