Kontigo Care AB (publ) Delćrsrapport januari ? mars 2022

2022-05-20 08:30
FORTSATT FOKUS PÅ TILLVÄXT
VD Ulf KindefÀlt kommenterar:

Året startade med fortsatt fokus pĂ„ tillvĂ€xt i den svenska kommunmarknaden och med riktade marknadsinsatser mot arbetsgivare i Sverige med konceptet PrevictÂź Work i samarbete med Oriola. VĂ„ra samarbeten i Finland och NederlĂ€nderna fortsatte som planerat och kommer fördjupas under Ă„ret.

Under det första kvartalet 2022 uppgick nettoomsÀttningen till 6,8 miljoner kronor vilket Àr ca 4% bÀttre Àn föregÄende kvartal och motsvarar en tillvÀxt pÄ 21% jÀmfört med samma period 2021. Sett till omsÀttningen Àr det första kvartalet 2022 det

För mer information:

Jan Axelsson, VD

Telefon: +46 70 952 12 80

E-post: jan.axelsson@swemet.se

Anders Sagadin, Styrelseledamot

Telefon: +46 70 699 40 00

E-post: anders@sagadin.seOm Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs i första hand av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Elnätskommunikation har fram till idag dominerats av teknik från 80-talet och självklart har förväntningar och tekniska förutsättningar lett fram till nya standarder. G3-teknologin är den senaste och karaktäriseras av de egenskaper ett modernt kommunikationskoncept kan förväntas klara av. www.swemet.se.

Bolagets Mentor kommer att vara Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550.Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: