Kommuniké frćn ćrsstämma 2022 i G5 Entertainment AB (publ)

2022-06-15 17:35
ÅrsstĂ€mma i G5 Entertainment AB (publ) har hĂ„llits pĂ„ 7a konferenscenter, StrandvĂ€gen 7a i Stockholm den 15 juni 2022.

Till ordförande vid stÀmman valdes Petter Nylander. Under stÀmman gav VD Vlad Suglobov en presentation av verksamhetsÄret 2021 och nulÀget i G5 Entertainment AB (publ).  

StÀmman fattade bland annat beslut i följande frÄgor:

Styrelseledamöter och ersÀttning till styrelsen

Till ordinarie ledamöter i G5 Entertainment AB (publ) omvaldes Petter Nylander, Jeffrey Rose, Vlad Suglobov (tillika VD), Johanna Fagrell Köhler och Marcus Segal. Sara Börsvik valdes till ny

För mer information:

Jan Axelsson, VD

Telefon: +46 70 952 12 80

E-post: jan.axelsson@swemet.se

Anders Sagadin, Styrelseledamot

Telefon: +46 70 699 40 00

E-post: anders@sagadin.seOm Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs i första hand av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Elnätskommunikation har fram till idag dominerats av teknik från 80-talet och självklart har förväntningar och tekniska förutsättningar lett fram till nya standarder. G3-teknologin är den senaste och karaktäriseras av de egenskaper ett modernt kommunikationskoncept kan förväntas klara av. www.swemet.se.

Bolagets Mentor kommer att vara Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550.Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: