Bolag inom Ecoclime Group tecknar ramavtal till ett uppskattat všrde av 22 miljoner SEK

2022-06-03 09:46
Ecoclime Groups dotterbolag Flexibel Luftbehandling har tecknat ett ramavtal gällande ventilationsarbeten i fastigheter och lokaler för AB Svenska Bostäder och AB Stadsholmen. Ramavtalets värde inklusive förlängningsoptioner uppskattas till ca 22 miljoner. Avtalet är på två år, med chans till en förlängning i två år till.
‚ÄĚVi √§r v√§ldigt glada att √•terigen f√• leverera ventilationsarbeten med h√∂g kvalitet till Svenska Bost√§der som vi startade ett samarbete med f√∂r √∂ver 20 √•r sedan. I urvalsprocessen f√∂r ramavtalet hamnade vi p√• f√∂rsta plats i fyra delomr√•den vilket √§r inspirerande.¬† Vi har

För mer information:

Jan Axelsson, VD

Telefon: +46 70 952 12 80

E-post: jan.axelsson@swemet.se

Anders Sagadin, Styrelseledamot

Telefon: +46 70 699 40 00

E-post: anders@sagadin.seOm Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs i första hand av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Elnätskommunikation har fram till idag dominerats av teknik från 80-talet och självklart har förväntningar och tekniska förutsättningar lett fram till nya standarder. G3-teknologin är den senaste och karaktäriseras av de egenskaper ett modernt kommunikationskoncept kan förväntas klara av. www.swemet.se.

Bolagets Mentor kommer att vara Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550.Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: