PA Resources

Vilket är det bästa kreditkortet för nystartade företag år 2019?

2019-08-13 10:08
Att starta ett nytt företag innebär ofta stora utgifter och för att underlätta uppstarten av företaget kan det vara fördelaktigt med ett bra kreditkort. Här tipsar vi dig om de tre bästa företagskorten 2019. Jämför kreditkort Det finns närmare 200 olika kreditkort att välja bland. För att det inte ska bli övermäktigt att hitta kreditkortet […]

Vid frågor, kontakta gärna:
Carolina Strömlid, Kommunikationschef, PA Resources
+46 708 807173, ir@paresources.sePA Resources AB (publ) bedriver prospektering, utbyggnad och produktion av olje- och gastillgångar. Koncernen har verksamhet i Tunisien, Republiken Kongo (Brazzaville), Ekvatorialguinea, Storbritannien, Danmark, Grönland, Nederländerna och Tyskland. PA Resources är en av Tunisiens större oljeproducenter och har också produktion i Republiken Kongo. Moderbolaget har säte i Stockholm, Sverige. PA Resources intäkter uppgick till 2 184 MSEK för helåret 2012. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX i Stockholm, Sverige. För mer information besök gärna www.paresources.se.

Ovanstående information har offentliggjorts i enlighet med lag om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen publicerades kl. 8.30 den 8 mars 2013.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: