PA Resources

De här långivarna erbjuder snabba företagslån

2019-07-30 11:25
Som företagare kan man ibland behöva ta ett lån för att till exempel finansiera olika investeringar eller förbättra sin likviditet. Om du behöver ta ett företagslån är det bra att jämför alla olika aktörer som erbjuder företagslån för att få reda på vem som kan ge dig bäst ränta och andra villkor. På Företagslån.com kan […]

Vid frågor, kontakta gärna:
Carolina Strömlid, Kommunikationschef, PA Resources
+46 708 807173, ir@paresources.sePA Resources AB (publ) bedriver prospektering, utbyggnad och produktion av olje- och gastillgångar. Koncernen har verksamhet i Tunisien, Republiken Kongo (Brazzaville), Ekvatorialguinea, Storbritannien, Danmark, Grönland, Nederländerna och Tyskland. PA Resources är en av Tunisiens större oljeproducenter och har också produktion i Republiken Kongo. Moderbolaget har säte i Stockholm, Sverige. PA Resources intäkter uppgick till 2 184 MSEK för helåret 2012. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX i Stockholm, Sverige. För mer information besök gärna www.paresources.se.

Ovanstående information har offentliggjorts i enlighet med lag om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen publicerades kl. 8.30 den 8 mars 2013.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: