PA Resources

3 stora förändringar i näringslivet under 2000-talet

2020-07-10 09:51
Mycket har hänt inom näringslivet under 2000-talets två första decennier och snabbt har det gått. I takt med att fler människor utbildar sig, jobbar, kommer på uppfinningsrika idéer, stöter på problem och kommer på nya lösningar på problemen kan vi se en stark ekonomisk utveckling. Här nämner vi 3 stora förändringar inom näringslivet under 2000-talet […]

Vid frågor, kontakta gärna:
Carolina Strömlid, Kommunikationschef, PA Resources
+46 708 807173, ir@paresources.sePA Resources AB (publ) bedriver prospektering, utbyggnad och produktion av olje- och gastillgångar. Koncernen har verksamhet i Tunisien, Republiken Kongo (Brazzaville), Ekvatorialguinea, Storbritannien, Danmark, Grönland, Nederländerna och Tyskland. PA Resources är en av Tunisiens större oljeproducenter och har också produktion i Republiken Kongo. Moderbolaget har säte i Stockholm, Sverige. PA Resources intäkter uppgick till 2 184 MSEK för helåret 2012. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX i Stockholm, Sverige. För mer information besök gärna www.paresources.se.

Ovanstående information har offentliggjorts i enlighet med lag om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen publicerades kl. 8.30 den 8 mars 2013.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: