G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar det nya spelet Sheriff of Mahjong globalt

2020-10-02 14:00
G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av sitt nya F2P Mahjong Solitaire-spel Sheriff of Mahjong, som nu finns globalt tillgängligt via Apple App Store, Amazon Appstore, Google Play och Microsoft Windows Store.

I Sheriff of Mahjong får spelarna resa tillbaka i tiden till en stad i den gamla Vilda västern, med uppdraget att återuppbygga den till dess forna glans. I spelet utmanas de av en kombination av stadsuppbyggnad och klassiskt brädspel, tillsammans med en intrig som handlar om den tuffa verkligheten i Vilda västern. Samtidigt som spelarna tar sig genom tusentals

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: