G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar det nya spelet Pyramid of Mahjong globalt

2020-09-11 15:30
G5 Entertainment tillkännager lanseringen av sitt nya F2P mahjongspel, Pyramid of Mahjong, som nu finns tillgängligt globalt i Amazon Appstore, Google Play och Microsoft Windows Store, och snart i Apple App Store.

I Pyramid of Mahjong får spelarna resa tillbaka i tiden till en bosättning vid Nilens delta för att hjälpa en farao att återuppbygga en förstörd civilisation till sin tidigare storhet. Spelet innehåller en unik blandning av stadsmiljöer och klassiska brädspel, allt i en historia full av spännande intriger. Medan spelarna tar sig genom tusentals nivåer där olika brickor ska

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: