G5 Entertainment

Chris Carvalho lämnar styrelsen för G5 Entertainment

2019-08-09 19:00
G5 Entertainment AB meddelade idag att Chris Carvalho lämnar styrelsen för G5 Entertainment. 

Carvalho har suttit i G5 Entertainments styrelse sedan 2016 och har nu tagit på sig ett annat uppdrag inom mobilspelssektorn. För att undvika intressekonflikter har Carvalho och G5 Entertainment enats om att det bästa är att Carvalho lämnar sin plats i styrelsen med omedelbar verkan. 

?Det har varit ett nöje att sitta i styrelsen för G5 Entertainment. Detta har varit ett tufft beslut för mig att ta. G5 har en stark position och jag är övertygad om att bolaget kommer fortsätta sin

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: