FrontOffice

QuickBit publicerar sin Q3 rapport? fortsatt kraftig tillväxt

2019-05-20 08:30
Investmentbolaget FrontOffice Nordic AB (publ) (?FrontOffice?) portföljbolag QuickBit eu AB (?QuickBit?) släppte idag sin kvartalsrapport för det tredje kvartalet. QuickBit visar fortsatt ökad omsättning och vinst. Bolagets omsättning uppgick till 993 MSEK, med en vinst på 17,8 MSEK.
Nettoomsättningen för koncernens första nio månader uppgår till 1 539 274 946 kr och resultatet uppgår till 19 414 597 kr.

Här kan du läsa hela QuickBits kvartalsrapport: http://news.cision.com/se/quickbit-eu-ab

FrontOffice totala innehav i QuickBit uppgår till 10,3 %. 

Om QuickBit
QuickBit

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Lund

Verkställande direktör

FrontOffice Nordic AB (publ)

070 - 55 653 54

johan@svenskrekonstruktion.se

Om FrontOffice Nordic AB (publ)

FrontOffice Nordic AB bedriver företagsrekonstruktioner och erbjuder tjänster inom bland annat ekonomi, juridik och finansiering. Bolaget har utvecklat en teknisk plattform, KROSS, som identifierar bolag i ekonomisk kris i ett tidigt stadium. Att agera tidigt är av avgörande betydelse för att en företagsrekonstruktion ska bli framgångsrik. Av de företagsrekonstruktioner företaget genomför är 65 procent lyckade, jämfört med 18 procent som är snittet på marknaden.

Under året kommer även en fond introduceras där aktieägare erbjuds investera i bolag som genomgått en företagsrekonstruktion. På så sätt kan aktieägare få möjlighet att investera i svenska bolag som behöver kapital efter lyckad rekonstruktion. Målsättningen är att genom fonden kunna erbjuda kunderna både kapital men även kompetens att kunna växa till nästa steg.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: