FrontOffice

QuickBit publicerar sin Q1 rapport - visar omsättning om 74 miljoner

2018-12-21 13:36
Investmentbolaget FrontOffice Nordic (?FrontOffice?) portföljbolag QuickBit eu AB (?QuickBit?) släppte idag sin kvartalsrapport för det första kvartalet med en total omsättning på 74 207 462 sek (529 652 sek Q1-17).
?Quickbits totala omsättning för hela förra året (juli 2017 - juni 2018) landade på 6,7 miljoner. I bara Q1 kan de visa en omsättningsökning med 73 677 810 sek jämfört samma period föregående år. Under förra året lades mycket tid på att utveckla produkten och bygga bolaget, nu är systemen igång och kvartalets omsättning är ett bevis på att deras affärsmodell fungerar. Det krävs

För ytterligare information vänligen kontakta:

Johan Lund

Verkställande direktör

FrontOffice Nordic AB (publ)

070 - 55 653 54

johan@svenskrekonstruktion.se

Om FrontOffice Nordic AB (publ)

FrontOffice Nordic AB bedriver företagsrekonstruktioner och erbjuder tjänster inom bland annat ekonomi, juridik och finansiering. Bolaget har utvecklat en teknisk plattform, KROSS, som identifierar bolag i ekonomisk kris i ett tidigt stadium. Att agera tidigt är av avgörande betydelse för att en företagsrekonstruktion ska bli framgångsrik. Av de företagsrekonstruktioner företaget genomför är 65 procent lyckade, jämfört med 18 procent som är snittet på marknaden.

Under året kommer även en fond introduceras där aktieägare erbjuds investera i bolag som genomgått en företagsrekonstruktion. På så sätt kan aktieägare få möjlighet att investera i svenska bolag som behöver kapital efter lyckad rekonstruktion. Målsättningen är att genom fonden kunna erbjuda kunderna både kapital men även kompetens att kunna växa till nästa steg.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: