G5 Entertainment lanserar sitt nya hidden object Match-3-pusselspel Mystery Estate i Polen

2022-05-16 15:45
G5 Entertainment tillkännager lanseringen av sitt nya hidden object F2P Match-3-pusselspel Mystery Estate, för närvarande endast tillgängligt via Google Play och då enbart i Polen. En stegvis lansering i samtliga länder och på olika plattformar kommer att genomföras inom kort.

I Mystery Estate återvänder Katie Lockwood hem för att renovera familjens gård på ön, men upptäcker både spännande familjehemligheter och en förbannelse. I G5: s nya hidden object Match-3-pusselspel får spelarna roa sig med mystiska och utmanande tankenötter, samtidigt som de testar sina kunskaper inom heminredning.

För mer information:

Jan Axelsson, VD

Telefon: +46 70 952 12 80

E-post: jan.axelsson@swemet.se

Anders Sagadin, Styrelseledamot

Telefon: +46 70 699 40 00

E-post: anders@sagadin.seOm Swemet

Swemets affärsidé är att erbjuda kvalificerade produkter och tjänster till elnätsbolag i Sverige och Europa, med fokus på smarta elmätare och elkvalité. Målgruppen för Bolagets produkter utgörs i första hand av små och medelstora elnätsbolag i Europa baserat på Bolagets spetskompetens inom den nya generationens smarta elnät. Egenutvecklad hårdvara och mjukvara integreras med externa komponenter till välpaketerade helhetslösningar. Elnätskommunikation har fram till idag dominerats av teknik från 80-talet och självklart har förväntningar och tekniska förutsättningar lett fram till nya standarder. G3-teknologin är den senaste och karaktäriseras av de egenskaper ett modernt kommunikationskoncept kan förväntas klara av. www.swemet.se.

Bolagets Mentor kommer att vara Mangold Fondkommission AB, tel: +46 8 5030 1550.Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: