PA Resources

4 bra sajter med analyser av aktier

2019-04-01 17:29
Är du aktiv på börsmarknaden och behöver hålla lite extra koll på de aktuella kurserna finns det flera bra sajter du kan använda dig av. Här har vi valt ut de vi tycker är bäst när det kommer till aktieanalys. 1. Privata Affärer På sajten Privata Affärer kan du genom ett kostnadsfritt medlemskap få tillgång till analyser […]

Vid frågor, kontakta gärna:
Carolina Strömlid, Kommunikationschef, PA Resources
+46 708 807173, ir@paresources.sePA Resources AB (publ) bedriver prospektering, utbyggnad och produktion av olje- och gastillgångar. Koncernen har verksamhet i Tunisien, Republiken Kongo (Brazzaville), Ekvatorialguinea, Storbritannien, Danmark, Grönland, Nederländerna och Tyskland. PA Resources är en av Tunisiens större oljeproducenter och har också produktion i Republiken Kongo. Moderbolaget har säte i Stockholm, Sverige. PA Resources intäkter uppgick till 2 184 MSEK för helåret 2012. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX i Stockholm, Sverige. För mer information besök gärna www.paresources.se.

Ovanstående information har offentliggjorts i enlighet med lag om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen publicerades kl. 8.30 den 8 mars 2013.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: