PA Resources

3 bästa forumen för diskussioner om aktiehandeln

2019-04-01 17:29
Det är inte alla som talar öppet om pengar, och som följd kan det som nybörjare vara svårt att hitta någon att diskutera med. Ett forum är därför en fantastisk lösning, oavsett om du själv vill vara med och diskutera eller hellre ser på när andra gör det. Vi har därför samlat tre av de […]

Vid frågor, kontakta gärna:
Carolina Strömlid, Kommunikationschef, PA Resources
+46 708 807173, ir@paresources.sePA Resources AB (publ) bedriver prospektering, utbyggnad och produktion av olje- och gastillgångar. Koncernen har verksamhet i Tunisien, Republiken Kongo (Brazzaville), Ekvatorialguinea, Storbritannien, Danmark, Grönland, Nederländerna och Tyskland. PA Resources är en av Tunisiens större oljeproducenter och har också produktion i Republiken Kongo. Moderbolaget har säte i Stockholm, Sverige. PA Resources intäkter uppgick till 2 184 MSEK för helåret 2012. Bolaget är noterat på NASDAQ OMX i Stockholm, Sverige. För mer information besök gärna www.paresources.se.

Ovanstående information har offentliggjorts i enlighet med lag om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen publicerades kl. 8.30 den 8 mars 2013.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: