G5 Entertainment

Stefan Lundborg kommer tills vidare inte att deltaga i styrelsearbete i G5

2020-12-04 09:04
Stefan Lundborg har tillsammans med ordförande i styrelsen för G5 Entertainment AB (publ) kommit till slutsatsen att Stefan inte kommer att deltaga i styrelsens arbete till dess att mer information kan inhämtas.
G5 Entertainments oberoende styrelseledamot Stefan Lundborg utreds av Ekobrottsmyndigheten (EBM) för misstanke om insiderbrott. G5 Entertainment har i nuläget ingen ytterligare information men samarbetar fullt ut med åklagare och EBM i deras utredning. Styrelsen vill förtydliga att inga ytterligare representanter från bolaget är misstänkta för olovligt agerande och inte heller

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: