G5 Entertainment

Preliminära försäljningssiffror januari - mars 2018

2018-04-04 08:30
Baserat på tillgängliga försäljningssiffror för perioden januari till mars 2018 så prognosticerar G5 kvartalsintäkter om cirka 372 MSEK, vilket motsvarar en försäljningstillväxt om 59 procent relativt jämförbara siffror för motsvarande kvartal 2017. 

Vlad Suglobov, G5:s VD, kommenterar: ?Som planerat, och som vi kommunicerat tidigare, har vi under det första kvartalet 2018 minskat marknadsutgifterna vilka beräknas bli 25-27% av omsättningen. Såsom förväntat, tack vare att våra spelare återkommer, den långa livslängd som våra spel uppvisar och trots lägre kostnader för användarförvärv i

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: