G5 Entertainment

G5återigen ett av Europas mest snabbväxande bolag

2020-03-10 09:45
För fjärde året i rad är G5 Entertainment, enligt Financial Times rapport FT1000 2020, ett av Europas mest snabbväxande bolag.

Rapporten som publiceras av Financial Times i samarbete med den världsledande statistikportalen, Statista, listar de bolag i 31 europeiska länder som har uppnått den högsta tillväxten i intäkter mellan åren 2015 och 2018.

?Det är ett privilegium för oss att återigen få vara med på FT1000-listan och få ett erkännande för den fantastiska tillväxt vi har uppnått genom åren. G5 har tidigare nominerats sex år i rad till Deloitte Technologys lista Fast 50 och

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: