G5 Entertainment

G5 lanserar spelet Jewels of Mahjong för global förbeställning

2020-02-20 11:40
G5 Entertainment meddelar att bolaget lanserat sitt nya free-to-playspel Jewels of Mahjong globalt till Apple App Store, Google Play och Microsoft Store, ett nytt spel inom mahjong solitaire-genren.

Jewels of Mahjong har hundratals nivåer där spelaren matchar brickor baserat på det alltid lika populära spelet mahjong, i syfte att återställa och återuppbygga en bosättning i det romerska riket. I det här spelet kan spelare njuta av en kombination av innovativt spel och en fängslande historia full av vändningar omgiven av natursköna historiska byggnader och landmärken inspirerade av det

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: