G5 Entertainment

G5 lanserar nya spelet Wordplay: Exercise your Brain för förebeställning

2019-12-20 15:00
G5 Entertainment har idag skickat in det nya F2P-spelet Wordplay: Exercise your Brain till Apple App Store och Google Play.

Wordplay är ett nytt free-to-playspel (F2P) med en unik kombination av flera olika spel där spelaren söker efter ord, löser korsord och testar sitt ordförråd i olika pussel. Spelet utspelar sig i lugna och pittoreska miljöer runt omkring i världen. Spelarna kan låsa upp hundratals komplexa nivåer i det uppslukande spelet och samtidigt både utöka sitt ordförråd och träna minnesförmågan. Wordplay kommer att lanseras på sex större språk när det kommer ut på marknaden.

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: