G5 Entertainment

G5 lanserar nya spelet The Hidden Treasures

2019-11-26 11:30
G5 Entertainment kan idag meddela att det nya F2P-spelet The Hidden Treasures nu finns tillgängligt för förhandsbeställning via Apple App Store. Spelet bygger på ett av G5: s tidigare spel men är i grunden omgjort.

The Hidden Treasures är ett mysterie- och äventyrsspel med en spännande intrig, späckad med oväntade vändningar och händelser. Det utspelar sig i Västindien och spelaren kan själv avgöra om spelet ska vara ett hidden object-spel eller ett match-3-spel. Möjligheten att som spelare fritt kunna välja att leta efter gömda föremål, eller att matcha ädelstenar med varandra för att

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: