G5 Entertainment

G5 lanserar nya match-3 spelet Match Town Makeover

2019-07-01 10:00
G5 Entertainment meddelar att bolaget lanserat sitt nya free-to-playspel, det kombinerade match-3 och stadsbyggnadsspelet Match Town Makeover. Spelet finns tillgängligt i Apple App Store på Nya Zeeland och kommer att lanseras löpande på övriga marknader.

?Match Town Makeover är det andra av de totalt fyra spel som vi planerar att lansera under året. Jag är glad över att se att vi följer tidtabellen, samtidigt som vi kan leverera spel med högsta kvalitet. Kombinationen av match-3 och att renovera en stad gör spelet unikt i sin genre. Vid varje ny match-3-lansering som G5 hittills

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: