G5 Entertainment

G5 lanserar det nya match-3 spelet Jewels of Rome för global förhandsbeställning

2019-05-14 08:30
G5 Entertainment meddelar att det nya match-3 spelet Jewels of Rome sedan gårdagen är tillgängligt för förhandsbeställning genom Apple App Store. 

Spelet innehåller hundratals nivåer vilka syftar till att återställa en tidigare välmående bosättning i ett avlägset hörn av det romerska riket. Spelet är enkelt att förstå men utmanande att behärska. De olika match-3-mekanikerna ger spelarna en ny och spännande upplevelse inom match-3-genren.

Som alla nyutvecklade G5-spel kommer Jewels of Rome att ha G5 Friends-nätverket inbyggt, vilket möjliggör att spela och kommunicera med sina vänner.

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: