G5 Entertainment

G5 köper Nightmares from the Deep och Kate Malone från Artifex Mundi

2018-05-15 08:00
G5 Entertainment AB har idag tecknat ett avtal med bolaget Artifex Mundi S.A., enligt vilket G5 köper äganderätten till alla spelrättigheter för spelen Nightmares from the Deep: A Hidden Object Adventure och Kate Malone: Hidden Object Detective. G5 Entertainment betalar en fast summa uppgående till 600 000 dollar som kommer att betalas uppdelat på fyra delar fram till slutet av 2018. 

Kontraktet innehåller också en rörlig ersättning baserad på spelens utveckling, vilken har en övre gräns på 500 000 dollar, samt ett antal standardvillkor som överensstämmer med industristandarder. Dessa

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: