G5 Entertainment

G5 Entertainment publicerar sin bokslutskommuniké för 2020 den 11 februari

2021-01-29 11:00
G5 Entertainment, en av Europas ledande utvecklare och utgivare av mobilspel, presenterar sin finansiella rapport för fjärde kvartalet och helåret 2020 den 11 februari klockan 07.30 (CET).

Klockan 08.00 (CET) samma dag håller bolagets vd Vlad Suglobov, tillsammans med CFO Stefan Wikstrand, en presentation för investerare, analytiker och media. Efter presentationen följer en frågesession.

För att delta i telefonkonferensen, använd följande telefonnummer:För att delta i telefonkonferensen, använd följande telefonnummer:

Sverige:                       +46 (0) 8 5016 3827

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: