G5 Entertainment

G5 Entertainment med i kampanjen #PlayApartTogether

2020-04-10 18:15
G5 Entertainment har inlett ett samarbete med sina kollegor inom spelbranschen för att bidra till att föra ut Världshälsoorganisationen, WHO:s, budskap om hur spridningen av viruset Covid-19 kan minskas. I den gemensamma kampanjen #PlayApartTogether uppmuntras spelarna att följa WHO:s riktlinjer och anpassa sig till rutiner som skyddar både deras egen och deras familjers hälsa - och i förlängningen även samhället i stort - från viruset.

?Spelande kan göra gott, och det har varit vår vision sedan G5 startade för snart 20 år sedan. Våra F2P-pusselspel ger nöje och underhållning åt miljoner

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: