G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar sitt nya F2P-spel Mayor Match

2020-12-21 15:15
G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av sitt nya F2P Match-3-pusselspel, Mayor Match. Spelet är för närvarande endast tillgängligt i Apple App Store.

I Mayor Match kan spelarna utveckla en hel stad genom att konstruera och uppföra byggnader på det som i spelets början bara är en tom yta. Spelarna bygger upp sin drömstad genom att bygga hus, industribyggnader, gårdar, köpcentra och transportsystem, samtidigt som de skapar bra levnadsvillkor för invånarna. Medan spelarna tar sig fram igenom tusentals olika match 3-nivåer kan de njuta av en kombination av stadsbyggande och ett

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: