G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar sitt nya F2P-spel Empire Blast i Ryssland

2021-01-27 14:30
G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av sitt nya F2P-spel, Empire Blast. Spelet är för närvarande endast tillgängligt i Apple App Store och begränsat till Ryssland.

?Med Empire Blast utökar G5 ytterligare sin publik genom att nå dem som uppskattar Blasttekniken, som nu blir allt mer populär. Blast är en ny spelmekanik för G5 och beroende på resultatet av vår mjuklansering kan vi snabbt bygga ett större utbud av nya spel för just den här delen av marknaden, säger Vlad Suglobov, VD för G5 Entertainment.

I det nya spelet reser spelarna tillbaka till Cabrera, en avlägsen

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: