G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar Jewels of Egypt: Match Game

2020-06-05 12:15
G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av sitt nya F2P Match-3 pusselspel Jewels of Egypt, som nu finns tillgängligt via Apple App Store, Amazon Appstore, Google Play och Microsoft Windows Store.   

I Jewels of Egypt får spelarna resa tillbaka i tiden till de gamla bosättningarna vid Nilens delta för att hjälpa farao att återställa och bygga ett egyptiskt imperium med ståtliga pyramider, tempel, palats och obelisker. I en unik kombination av utmaningar när det gäller stadsuppbyggnad och Match-3, får spelarna njuta av ett äventyr fullt av intriger, historiska händelser,

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: