G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar Hawaii Match-3 Mania i Kanada och Australien

2020-04-30 21:15
G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av det nya F2P-pusselspelet Hawaii Match-3 Mania, som inledningsvis finns tillgängligt via Apple App Store i Kanada och Australien. 

I Hawaii Match-3 Mania får spelaren reparera och designa om en strandvilla som blivit förstörd i en orkan på det tropiska Hawaii. I spelet kan de njuta av en unik blandning av Match-3 pussel och utmaningar inom byggnads- och designtänk. Samtidigt möter spelarna en engagerande handling när de får inreda och dekorera rummen och renovera fastigheten på den pittoreska paradisön.

?Nu när viruset Covid-19 finns

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: