G5 Entertainment

G5 Entertainment lanserar Crime Mysteries Match 3 i Kanada

2020-05-19 16:50
G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av det nya F2P-pusselspelet Crime Mysteries Match 3 som inledningsvis finns tillgängligt via Apple App Store i Kanada.

Det nya Match 3 pusselspelet innehåller pussel på tusentals olika nivåer och målet är att klara upp mordmysterier och återupprätta lag och ordning i Los Angeles. Här får spelarna både ett fängslande spel och en spännande intrig där de undersöker mystiska brott och möter spännande personer. Samtidigt som detektivkunskaperna utmanas när spelarna får genomföra svåra mordplatsundersökningar och knäcka svårlösta fall, kan de

Mer information om företaget finns på: www.g5e.se/corporate.

För ytterligare information kontakta: investor@g5e.com

Vlad Suglobov
CEO, G5 Entertainment AB

Om G5 Entertainment AB (publ)
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iPhone, IPAD, PC, Mac och bärbara spelkonsoler som Sony PSP och Nintendo DSi. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som Virtual City, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Få framtida pressmeddelanden via epost
Din epostadress: